>
Hope Pray RIP

Image and video hosting by TinyPic Pray for Turkey! ☽+

11:37 Raisa
                                                                      Sunt atât de tristă, dezamăgită, furioasă...

Astăzi doream să scriu despre altceva, însă am aflat ieri de această tragedie.Nu am cuvinte. Nu îmi vine să cred că în secolul 21 încă se mai face vărsare de sânge. Nu au fost de-ajuns Paris şi Bruxelles? De ce trebuie să moară oameni nevinovaţi?
Abia ieri am aflat de tragedie,deoarece nu mă prea uit la TV, şi nici nu citesc ştiri pe internet.Mi-a spus o prietenă.Credeam că s-a terminat totul, că totuşi s-a făcut ceva în privinţa acestor atacuri. Dar,din păcate, încep să realizez că nu eşti în siguranţă oriunde te-ai afla. Un aeroport ar trebui să fie o locaţie extrem sigură. Şi totuşi, sunt 42 de morţi şi peste 200 de răniţi. Este atât de dureros să descoperi că trăieşti într-o lume în care pacea se promovează doar artificial şi la suprafaţă, iar realitatea este cu totul alta. 
>
Mass-media STOP Stupid

Image and video hosting by TinyPic Fenomenul " Dear fat people "

11:32 Raisa
 Mai nou sunt o mare consumatoare de youtube. Fac asta deoarece îmi plac ideile anumitor vloggeri, îmi place să le urmaresc activitatea şi aşa mai departe. Navigând printre videoclipuri, acum, în timpul meu liber (da,sunt în sfârşit în vacanţă şi am timp mult mai mult decât aveam până acum), am dat de o vloggeriţă, Nicole Arbour,care ,din ce am văzut,este foarte dispreţuită de comunitatea YouTube.
  Nu am stat să analizez viaţa privată a individei, dar, în schimb, am stat să îi urmăresc ideile manifestate pe tot canalul ei. Practic, ea a devenit celebră în anii 2015-2016. Ce i-a adus faima? Acest video:

Formular de contact