>
Mine Recenzii

Profesorul Mortimer ->Recenzie

11:08 Raisa
Hello,everybody!După cum spuneam şi în postul anterior,mi-am creeat un nou blog,în engleză.Site-ul este: www.englishintown.wordpress.com ,sau puteţi să-l accesaţi dânc click pe bannerul de sub contul twitter.Oricum,eu spun că merită vizitat,deoarece face şi el parte din universul meu,şi nu scriu prostii mai mari decât debitez pe-aici:)).
   De curând am terminat cartea Profesorul Mortimer de Pierre Boulle şi pot să spun că a fost grozavăăăăă!Haideţi să vedem recenzia.
                                                                      Rezumat

 •  Bogat,celebru,profesorul Mortimer se retrage pe o insulă,împreună cu o parte din personalul credincios.Iahtul îl va duce către o experienţă stranie.Pierre Boulle ne poartă în lumea misterului şi a imaginaţiei absolute.
                                                             Despre conţinut                                     
 • WOW,WOW,WOW!Această carte a fost WOW(nu mai WOW ca Monstrul din prag,dar totuşi,e genială).Am cumpărat-o acum o săptămână de la editură,şi nu credeam că va fi chiar atât de grozavă(cel puţin,nu după copertă).Nu s-a potrivit deloc cu coperta,dar în fine.După cum aţi citit mai sus,profesorul Mortimer,care era doctor canceorolog,se hotărăşte dintr-o dată să abandoneze postul şi faima de care se bucura la Londra,pentru a-şi continua cercetările pe o insulă pustie,cumpărtată de el însuşi.El decide să se aventureze mai mult în lumea ştiinţei făcând nenumărate experimente pe cobai,şi având puţine paciente suferinde de cancer.
 • Acest lucru îi atrage atenţia domnişoarei Bridgett,fată bătrână,conducătoare unei Societăţi pentru Protecţia Animalelor.Miss Bridget îşi trimite reprezentanta,Monique,cu o misiune demnă de un agent secret şi anume:să se angajeze ca bucătăreasă la vila soţilor Mortimer,pentru a investiga de aproape ceea ce se întâmplă în clădirea A,bine-cunoscuta clădire pentru teste pe animale.
 • Okay,de Monique m-am îndrăgostit la prima vedere,dar şi mai mult,mi-a sărit în ochi faptul că ea,pe acea insulă se întâlneşte cu o veche cunoştinţă,doctorul Cristopher Holmes,cu care a avut o relaţie şi înainte,dar s-au despărţit din cauza pasiunii pentru alcool a acestuia.Oricum,mă rugam de fiecare dată ca cei doi să formeze un cuplu,pentru că se tachinau mult prea des,şi era imposibil să nu se placă reciproc.
 • Am uitat să specific cel mai important lucru,şi anume faptul că profesorul avea o căţeluşă pe nume Rosetta,care,la un moment dat se îmbolnăveşte de cancer şi de aici porneşte toată acţiunea cărţii.Cum încearcă profesorul să o salveze,dacă reuşeşte şi ce experienţe stranii va descoperi Monique pe insulă vă las chiar pe voi să descoperiţi,bineînţeles..citind cartea!
                                                                    Concluzie

 • Final straniu.Doar atât îmi permit să spun.Final extrem de straniu,neaşteptat şi totodată imposibil de crezut!
                                                                       Citate
,,Profesorul Mortimer putea oricând să se mândrească cu faptul că era o personalitate prestigioasă a lumii ştiinţifice contemporane."
,,El,marele specialist,nu depistase la timp tumoarea aceea.Ştia că,la fel ca şi femeile,şi căţeluşele se pot îmbolnăvi de cancer". 
   

   Aceasta a fost recenzia fabuloasei cărţi ,,Profesorul Mortimer".Urmează o recenzie a cărţii ,,Vraciul" după care o carte în engleză îşi va face apariţia!Aşa că abia aştept să fac noi recenzii!I love this job:)

P.S:Vizitaţi acel blog în engleză şi spuneţi-mi părerea!Chiar am nevoie de ea,mai ales că e primul meu blog în această limbă,şi chiar aş vrea nişte sfaturi(înafară de cele ale mamei mele,bineînţeles!)
                                                             Love ya,people!Have a nice day!
                                                                                 

                                                               

You Might Also Like

22 Curioşi

 1. Bridgett 8->. Doamne, cat ador numele asta! Sa faci cat mai multe recenzii, te descurci foarte bine:).

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce bine ţi-a ieşit!Am vizitat blogul şi mi se pare foarte cool!:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Esti geniala la recenzii! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 4. Final straniu, zici. :> Trebuie sa o citesc ♥
  Ador recenzia :*

  RăspundețiȘtergere
 5. suna interesant. Pare o carte misterioasa in modul in care ne-ai prezentat-o :D. Vraciul am citit-o si eu acum 2 ani parca. Sau anul trecut, nici nu mai stiu. E interesanta! Abia astept sa-ti aud parerea >:D<

  RăspundețiȘtergere
 6. Ti-a iesit super, chiar mi-ar placea sa mai gasesc articole de acest gen pe blogul tau!

  RăspundețiȘtergere
 7. Ti-a reusit destul de bine.Chiar mi-a placut.Te astept pe la mine.

  RăspundețiȘtergere
 8. Suna foarte interesanta cartea ,saraca catelusa :( imi place mult si celalalt blog ,tine-o tot asa te descurci de minune ! >:D< :*:*

  RăspundețiȘtergere
 9. Superbă recenzie...chiar m-ai făcut să citesc cartea!!!

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta. Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact