>
Free Friends

Te-am ales pe tine..

09:05 Raisa
Din toata lumea asta mare..te-am ales pe tine.Tu eşti la fel ca mine..o persoană mică într-o lume atât de mare!Ştii..tot timpul când mă privesc,te văd şi pe tine,tot timpul când mă ating te ating pe tine.Nu ştiu ce,dar e ceva ce mă atrage înspre fiinţa ta.Suntem la fel..două suflete marcate de aceeaşi literă,două suflete care pornesc cu acelaşi picior spre imensul alfabet.Simt că tu mă completezi,dar şi eu te completez pe tine..suntem legate prin aceleaşi vorbe,aceleaşi sentimente,aceleaşi speranţe.
   Te iubesc..dar nu ca pe orice om.Ca pe-o prietenă la fel ca mine,ca pe ceva din mine.Dacă aş sta departe de tine,m-aş ruga cu lacrimi să vi înapoi..dar şi tu ai veni..pentru că suntem două.Nu ne-am născut surori,gemene sau siameze,dar destinul ne-a adus aici,împreună,să vedem că nu putem una fără cealaltă.Prietenia noastră ne va uni pe veci şi focul care arde in făclile amândurora se va stinge doar atunci când ne vom despărţi cărările în viaţă.
    Mai avem mult timp de parcurs şi ştiu că şi tu simţi la fel..dar fără tine viaţa ar fi un sentiment pribeag,doar un test pe care nu l-aş putea trece fără un sprijin.Nu arătăm la fel dar avem aceleaşi trăiri,sentimente şi iluzii.
   Prietenia este un dar de care toţi ne bucurăm,dar mulţi dintre noi nu ştim să-l apreciem,până nu îl pierdem.
   
This is it.Post by Raisa. Inspiring by a lovley friend.You Might Also Like

14 Curioşi

 1. Inainte tin sa precizez ca imi place aspectul blogului:)
  Cat de frumos..Sunteti doua norocoase ca va aveti una pe cealalta.>:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa este in legatura cu prietenia ,pacat ca uni nu o pot aprcia ca atare,ma bucur mult pentru voi..si stiu ce simti despre asta.Minunata postare. ^^

  RăspundețiȘtergere
 3. Pierzi o prietenie sa sti sa pretuiesti pe cea care va urma. Frumoasa postare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Prietenii adevarati sunt pe viata ,dar nu se gasesc usor . Bravo ptr. postare :) !

  RăspundețiȘtergere
 5. -D i a n a- Da..asa e.Multumesc mult,te mai astept pe-aici!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte frumos, sunt total de acord cu tine...prietenia este un dar minunat al vietii, iar prietenul stim ca va fi acolo mereu. Eu am o vorba"Iubirea trece,dar prietenia rămâne." Bravo, îmi place;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Cuvintele astea au mai mult farmec cand le-ai spus pentru toti!:)

  Dee.

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta. Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact