>
Dreams Free

The last hope.

09:20 Raisa
In sufletul meu a mai ramas o singura speranta.Ultima flacara care ma indruma spre libertate.O speranta salvatoare care ma poate scoate din cosciuqul acesta cu amintiri legate de un fir de ata.Nu cred in basme,nu mai sunt un copil.Stiu ca aceasta speranta va muri ultima.Licareste in sufleteul meu si simt ca traieste,traieste acolo uitata de toti si de toate.Nu cred ca ceva se va intampla,dar voi crede in aceasta speranta pana la sfarsitul zilelor mele.Nimeni nu ma va opri sa sper asa cum nimeni nu ma va opri sa visez.Acest albatros se indreapta spre zarea viselor mele uitate pe un covor de amintiri.Fiecare amintirie incearca sa ma loveasca cu o sageata a durerii,iar speranta mea se lupta impotriva lor.Cred in ea si sper ca intr-o buna zi va deveni o dorinta si ca voi putea sa visez din nou..asa cum o faceam inainte.E prea complicat sa inteleg ce se intampla cu mine,nu stiu daca o sa-mi pot reveni din acest somn adanc.Am nevoie de timp..timpul ma va vindeca si imi va face speranta o dorinta.Nu mai adorm cu gandul ca maine se va rezolva totul,trebuie sa rezolv totul,nu mai pot astepta.Trebuie sa fug dupa vise,trebuie sa le prind si sa lupt ca sa se poate indeplini.Amintirile se vor spulbera incet si vor fi inchise in aceasi cutie in care au stat si pana acum.Curaj,si totul va fi bine.Ultima speranta nu moare niciodata!

You Might Also Like

12 Curioşi

 1. Cred ca ar trebui sa crezi in basme...
  Trebuie sa ai intr-adevar speranta..Speranta nu moare niciodata...
  Frumoasa postare:X Tine-o tot asa!:X
  Te imbratisez>:D<!

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumosss :x
  SPerante ai sa ai mereu daca crezi in DUmnezeu,daca te gandesti la El...
  El iti va indruma pasii peste tot...

  RăspundețiȘtergere
 3. @Aimee:Multumesc.:x

  @Denisaa:Da,ai mare dreptate;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce ma incanta este ca se vede optimism in ceea ce ai scris!Nu iti pierde niciodata speranta pentru ca nu se stie cand vei avea nevoie de ea.Te pup!:)

  RăspundețiȘtergere
 5. Chiar daca inima nu e mereu de acord,uneori trebuie sa ascultam si de glasul ratiunii...absolut superba postarea ;x

  RăspundețiȘtergere
 6. Basmele nu sunt doar cele scrise, şi viaţa noastră e un basm, sper să îţi găseşti drumul pierdut şi să alergi spre lumea care te aşteaptă cu braţele deschise, spre lumea ta, căci nimeni nu mai e ca tine...eşti unică.

  RăspundețiȘtergere
 7. Bineinteles ca speranta nu moare niciodata!>:D< Si trebuie sa luptam pentru a o tine in viata si a deveni la realitate:).

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 8. @Danyela:Multumesc:x

  @Nicole:Ai mare dreptate.

  RăspundețiȘtergere
 9. @Miiuta:Da..asa e.Toti suntem unici in felul nostru.

  @Dee:Da..asa e:)

  RăspundețiȘtergere
 10. In suflet mereu vom fi copii si poate ca vom crede in basme, dar sa nu uiti ca...o singura data ai copilaria care te face inocenta mereu oriunde. Trebuie sa ne bucuram mereu de acest dar si sa-l purtam forever in suflet.Bucurate ca esti libera, zambeste ca ai invatat sa traiesti, doresteti sa fi mereu un...copil. Sa nu uiti niciodata ce ti-am zis.
  Te pwp:*

  RăspundețiȘtergere
 11. continua sa speri si ceva bun tot se va intampla;)

  RăspundețiȘtergere
 12. @Gabriela:Asa e.:)Multumesc

  @D.Karl: Asa e..:)

  RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta. Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact