>

Ce pot face drogurile din oameni!

11:01 Raisa
Auzim la stiri ca tinerii consuma etno-botanice iar apoi o iau razna.Multe droguri sunt si mai rele decat aceste etno-botanice.Si de ce le consuma?Cititi mai jos si veti afla!
Efectele drogurilor:
~Marijuana:risca starea de sumenaj,schimbari ale personalitatii,probleme de memorie.In marijuana exista 400 de substante toxice,printre care 50 sunt cancerigene.
~Extasy:Creeaza depresia si afecteaza in mod direct sistemul nervos,iar in studiile recente s-a demonstrat ca produce creierului chiar si gauri!
~Cocaina:are efecte colaterale(imbolnaviri cardiace, insuficienta respiratorie, cancer) devastante: persoana care abuzeaza isi poate pierde luciditatea, risca distrugerea creierului si imbolnavirea psihica pierzandu-si echilibrul realitatii pana la paranoie.
~Heroina:Un toxicodependent de heroina isi pierde valoarea etica, morala si respectul atat fata de sine insusi cat si fata de cei din jur si risca pe langa alte efecte colaterale sa se imbolnaveasca de SIDA sau sa moara.
De ce le consuma?            
Exstasy:este consumat deoarece adolescentii cred ca le da o stare de bine si de incredere.
Cocaina:     Efectul '' benefic'' al cocainei dureaza foarte putin si creaza dependenta, de aceea persoana care o consuma simte mereu nevoia de a mari dozele ajungand pana la supra doza care este letala           
Cum sa ne ferim de ele?  
Cel mai bine ar fi sa nu stam in gasti ciudate sau in anturaje care te obliga sa faci ce vor ei.Ar fi bine sa nu ne luam modele niste persoane care sunt de cea mai joasa speta ci sa ne ferim de ei.Numai asa putem evita drogurile!A si cel mai important lucru:nu gusta sa vezi cum e,ca s-ar putea sa devii dependent de ele.:[
                                                                                      

You Might Also Like

0 Curioşi

Spune-mi părerea ta. Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact