>

Cum poti slabi 4 kilograme in doar 3 zile?

11:22 Raisa

Jay Robb, specialist în nutriţie, a realizat o dietă bazată pe fructe care promite pierderea a patru kilograme în doar trei zile. Autorul regimului susţine că în această perioadă de timp sistemul digestiv va fi curăţat, iar metabolismul va fi accelerat. 
Potrivit acestuia, nutrienţii din fructe vor stimula dizolvarea grăsimilor toxice acumulate în organism, iar apa şi fibrele le vor elimina. Această dietă este frecvent întâlnită sub numele de cura de curăţare a oganismului.
Printre avantajele acestui regim de slăbire se numără faptul că fructele accelerează tranzitul intestinal lent. În plus, aceste alimente sunt bogate în fibre şi minerale şi sărace în sare, astfel că senzaţia de foame este ţinută sub control.
Cura cu fructe are două faze: în prima zi, persoanele care vor adopta un astfel de regim trebuie să bea numai shake-uri de proteine de slabă calitate, iar în cea de-a doua fază, care se întinde pe două zile, trebuie să mănânce fructe la fiecare două ore. Cina ultimelor două zile constă în legume crude şi o porţie mică de proteine slabe sau un shake cu proteine. Dieta propune un plan cu 900-1.000 de kilocalorii pe zi, cu 100-125 de grame de proteine în prima zi şi 50 de grame de proteine în următoarele două zile. Autorul menţionează că kilogramele pierdute într-un timp relativ scurt se datorează pierderii lichidelor, mai ales că dieta este săracă în sodiu.
Lactatele, cafeaua, ceaiul, alcoolul, sucurile, legumele gătite, grăsimile şi dulciurile sunt complet interzise, mai ales dacă doriţi ca rezultatele să nu întârzie să apară.
Exerciţiul fizic nu este indicat în cele trei zile de dietă, deoarece organismul se va simţi slăbit şi este bine să nu fie supus unui efort. După terminarea acestui regim se recomandă sportul pentru a tonifia masa musculară.
Nutriţioniştii vorbesc şi despre dezavantajele acestui regim de slăbire, care nu trebuie ignorate. Potrivit experţilor, o astfel de dietă urmată mai mult de două zile poate duce la perturbarea metabolismului şi la diminuarea masei musculare

You Might Also Like

1 Curioşi

  1. Fructele sunt intradevar sanatoase.Se pare ca doctorii descopera din ce in ce mai multe tratamente pentru celulita si slabit.

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta. Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact