>

2 ani fara Regele Pop Michael Jackson!

09:00 Raisa
In urmă cu doi ani, unul dintre cei cunoscuţi şi iubiţi cântăreţi murea lăsându-şi milioane de fani neconsolaţi. Michael Jackson a fost declarat, în urmă cu două zile, cel mai mare cântăreţ al tuturor timpurilor, într-un top din care fac parte şi Elvis Presley şi solistul celor de la Queens, Freddie Mercury.
În 25 iunie 2009, Michael Jackson se stingea din viaţă la doar 50 de ani în urma unei supradoze de anestezic pe care i-a administrat-o chiar medicul său personal. Jackson urma să susţină în lunile următoare o serie de concerte, după o lungă absenţă. Nici după doi ani de la decesul starului nu s-a dat un răspuns exact despre cauza morţii sale. În urma sa a rămas scandalul privind tutela copiilor sau cel privind drepturile de autor asupra albumelor sale.

În urmă cu câteva zile, sora lui Michael, La Toya Jackson a lansat o carte în care îşi explică motivele pentru care crede că fratele său a fost omorât. Doctorul care s-a ocupat de vedeta pop, Conrad Murray aşteaptă procesul în care va fi acuzat că l-a ucis pe Jackson, administrându-i mai mult anestezic decât putea suporta.
Cu câteva zile în urmă, Michael Jackson a fost desemnat cel mai mare cântăreţ al tuturor timpurilor de către revista britanică New Musical Express, urmat de Freddie Mercury şi Elvis Presley. Albumul său "Thriller", lansat în 1982, rămâne cel mai vândut album din întreaga istorie, alături de alte titluri precum "Off the wall", "Bad", "Dangerous şi History".
Fanii săi sunt aşteptaţi să depună flori la faimoasa fermă deţinută de starul pop, Neverland.

You Might Also Like

2 Curioşi

  1. Cand ne parasesc legende precum Michael lumea devine mai saraca! R.I.P celui care a fost,este si va ramane REGELE Muzicii POP si ne-a schimbat muzica cu piesele lui de mare valoare!R.I.P The king of Pop!

    RăspundețiȘtergere
  2. R.I.P Michael!Te iubim cu totii,chiar daca nu mai esti printre noi!Iar cei care te critica si te invidiaza nu accepta ca tu esti Regele Muzicii Pop!R.I.P

    RăspundețiȘtergere

Spune-mi părerea ta. Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact